HOME DIENSTEN PROFIEL BEDRIJVEN CONTACT

Profiel van Franc Flutsch
Sinds 1998 houdt Franc zich bezig met ICT management en outsourcing. Dit strekt zich uit vanaf de start van een sourcing traject tot en met contract- en leveranciersmanagement. Hij is een expert op het gebied van applicatie outsourcing en heeft ook ervaring met business process outsourcing. Franc heeft veel gewerkt als P&L verantwoordelijke en heeft daarbij uiteenlopende rollen vervuld zoals die van business unit manager, marketing manager en contract manager. Hij begeleidde en leidde medium tot zeer grote succesvolle outsourcingtrajecten, hercontracteringen en contracten. Zijn ervaring strekt zich uit over de financiŽle, retail en telecom sector.

Franc heeft zijn klanten geholpen met vraagstukken zoals hoe de externe dienstverlening overeen blijft komen met de de interne behoefte en de gemaakte afspraken en ook hoe dit intern te organiseren. Dit altijd vanuit de kernvraag, de reden(en)van outsourcing. Deze zijn divers en kunnen de hele levenscyclus van de infrastructuur omvatten. Aspecten als off-shore outsourcing, applicatie ontwikkeling en onderhoud maar ook end-of-life situaties kunnen dan aan de orde komen.

Voor de start van zijn bedrijf Lanata heeft Franc zijn ervaring opgedaan bij: Atos Origin, Quint Wellington Redwood, (Logica)CMG, Olivetti, NCR en het ministerie van defensie. In totaal heeft hij meer dan 30 jaar management, sales, marketing, consultancy en ICT ervaring.

Ambitie
Met de dynamiek van de business voor ogen is het Francís ambitie om organisaties te ondersteunen bij het verbeteren van de (ICT) Governance en de regie te voeren over de in- en externe dienstverlening.


design by: Smart Impuls